Tack för igår!

Alumniföreningen vill varmt tacka för det bästa 150-årskalaset i GGF Verdandis historia! Så roligt har ingen av oss haft så länge som vi kan minnas.

/Styrelsen

kommentarer

6
Jan Bidner's picture

Där sitter jag och har det trevligt!
Michael Bällstav's picture

Tack alla för i lördags. Jag nyktrade till runt lunch idag.
Björn Uddenfeldt's picture

"Är det ett jubileum som genom luften skär? Att estethuset fyller tio och en halv termin, blir i skolans partyven som herion." -Fans Kusin (Rektor Jäkel & Hr FröjdochFrid, akt 1 scen 1, 2001) Nödrim och nödjubileum går hand i hand. 150 år är riktigt stabilt och så roligt att det kan bli en vana om tillfällen ges. 1 års jub av alumniföreningen 2013, 90 år sedan LMW gick bort 2013, 130 års jub av namnet GGF Verdandi 2015. Något för 2014 vore ju trevligt att ha inbokat redan nu, kanske 13 års jub för bästa spexet någonsin?
Lasse Blom's picture

Hej på er! När jag tittar in här slås jag av ett par grejer. Den första är att en av menyerna heter EVENT. Borde inte GGF Verdandi, som värnar svenska språket etc. ha ett svenskt ord för det, typ händelse eller aktivitet? Det andra är att när jag vill påpeka det hittar jag bara detta kommentarsfält (som väl hör till bilden). Borde det inte finnas ett forum som inte är kopplat till bilderna? Eller är det bara jag som inte har fattat? /Hr Blom (Ceremonimästare 90/91)
Anders Bergvall's picture

Hej Hr. Blom! Jag kan givetvis ändra ordet Event, jag tycker mest att det är så bra för det är kort. Forum funderade jag på att lägga till men jag visste inte om det skulle användas av någon. Nu när åtminstone en person efterfrågar det så ska jag fixa det ögonaböj!
Lasse Blom's picture

Det kanske inte är världens viktigaste grej att ändra event, men ett forum tror jag skulle kunna vara bra. Det kanske trots allt finns fler som vill skriva grejer.